Service & reparationer
Service & Kalibrering av REMS pressmaskiner
Vi är sedan 2006 auktoriserade av REMS att utföra kalibrering och reparation av samtliga REMS och ROLLER:s pressmaskiner och presskäftar. Genom att klicka på logotypen nedan kan ni se ett av våra utbildningscertifikat:

Vi har sedan årsskiftet 2010/2011 lanserat en webbaserade lösning för att ge våra kunder ett kraftfullt verktyg att hålla reda på sina pressmaskiner och säkerställa att maskinen alltid uppfyller tillverkarens krav och normer.


Kalibrering av en pressmaskin.

Mina serviceavtal REMS pressmaskiner
För att säkerställa att din pressutrustning fungerar som den ska rekommenderar Rems att utrustningen kontrolleras en gång årligen. Om du registrerar/loggar in kan du själv administrera dina serviceavtal, skriva ut aktuella kalibreringsintyg osv.

Service och reparationer
Vid inköp av en arbetsmaskin är det ju oftast inte bara en sak att tänka på. Eftersom det är ett redskap som alltid måste fungera så är det ju inte bara priset som är av betydelse. Nog så viktigt är att man kan räkna med att säljaren ställer upp med reparationer och service under verktygets eller maskinens hela livslängd.

Hos oss erbjuder vi dig den service som krävs för att din utrustning skall fungera problemfritt under många år. I vår serviceverkstad har vi kunnig personal med mångårig erfarenhet som kan utföra reparationer och service på allt från små avloppsrensmaskiner till större gängmaskiner.


Reparation av en gängmaskin.

Vi har under åren byggt upp ett omfattande reservdelslager för att kunna ge dig en så snabb service som möjligt då din maskin har slutat fungera tillfredsställande.

Inom vårt närområde hämtar och lämnar vi även dina maskiner för att det skall vara så billigt och smidigt som möjligt för dig.

Reservdelar och tillbehör
Till de flesta av produkterna vi säljer finns det både reservdelar och diverse tillbehör. För att finna reservdelarna klickar du dig vidare på fliken ’Reservdelar’ i produktbeskrivningen. För att komma till tillbehörssidan väljer du istället fliken ’Tillbehör’.

Dessvärre finns ännu inte alla reservdelar i databasen så för att få svar om aktuellt pris och leveranstid kontakta oss på telefon 0175-731 00 eller via mail kundservice@spiralservice.se.

För att kunna öppna de reservdelsblad som finns publicerade på denna sida behöver du ha Adobe Reader installerat på din dator. Har du inte det kan du hämta det kostnadsfritt här: Get Adobe Reader