Om Verktygsrebellen-Spiralservice AB

Verktygsrebellen-Spiralservice AB:s lager och kontor

Bakgrund
Verktygsrebellen-Spiralservice AB startades i relativt liten skala för över 35 år sedan. Försäljningen och produktionen bestod då nästan uteslutande av mindre handrensmaskiner och tillhörande rensspiraler. Än idag är det ryggraden i vår produktion och vi är fortfarande Sveriges enda tillverkare av rensmaskiner och rensspiraler.
Sedan början av 1970-talet har verksamheten vuxit och breddats avsevärt och vi är idag en av de ledande verktygssäljarna inom områdena VVS-installation och fastighetsskötsel.

Verktygsrebellen-Spiralservice AB är beläget ca 5 mil nordost om Stockholm i Roslagen och vårt kundnät spänner över hela Sverige och till viss del utanför landets gränser.


Prisfilosofi
Vi försöker alltid hålla priset så lågt som möjligt för dig som kund. Vi har valt bort kostsamma lokaler i centrum av storstäderna, stora montrar på mässor runtom i landet och eleganta kataloger - något som kunden i slutändan alltid får betala.
Däremot får du hos oss ett skäligt pris på produkten. Vårt engagemang och kunnande ingår naturligtvis alltid i priserna.

Vi har också med start den 1 december 2005 avskaffat alla rabatter och istället skapat en nettoprislista som erbjuder alla kunder, stora som små ett fördelaktigt pris.


Personal
De flesta som arbetar hos oss har över tio års erfarenhet av VVS-branschen och kan därför ge dig de råd och den hjälp du behöver vid val av ny utrustning eller om du är ute efter reservdelar till din befintliga maskin.


Produktkvalitet
Utöver vår högkvalitativa egentillverkning har vi valt att samarbeta med några av de ledande producenterna av VVS-verktyg och maskiner, såsom Ridgid, Rems, Milwaukee, Rothenberger, Fromax och T-drill. Dessutom marknadsför vi produkter i angränsande områden från Hitachi och Kränzle.
Något som dessa märken har gemensamt är att alla håller sig i framkanten när det gäller produktutveckling och att de står för högsta kvalitet och funktionalitet.


Leveranssäkerhet
Vår ambition är att ha de flesta maskiner och verktyg på lager för att kunna ge våra kunder så snabba leveranser som möjligt. Speciellt när det gäller reservdelar, som vi vet att det är bråttom med när våra kunders maskiner går sönder. Därför har vi under åren byggt upp ett omfattande reservdelslager som i dagsläget innehåller ett tusental reservdelar till de flesta maskiner vi säljer, och en del som normalt sett ligger utanför vårt försäljningsprogram.


Målsättning
Vår målsättning är att vara en långsiktig partner och en komplett leverantör av VVS-verktyg som våra kunder kan känna sig trygga med. Vi strävar alltid efter att göra tillvaron enklare för våra kunder och gör ständigt vårt yttersta för att hjälpa till med det mesta eftersom vi vet att en nöjd kund alltid kommer tillbaka.